Întrebări pe care să NU le pui fotografului tău de nuntă

foto nunta si botez, Fotograf botez Bucuresti, Fotograf De Familie, Fotograf Nunta , Studio Sapte Foto Nunta, foto nunta pret, Adrian Andrunachi Cel Mai Bun Fotograf Din Bucuresti, Laura Andrunachi Fotograf Nunta, Adrian Andrunachi Fotograf Nunta, fotografi de nunta

Întrebări pe care să NU le pui fotografului tău de nuntă – by Laura Andrunachi

Doream să scriu de ceva timp un astfel de articol: “Întrebări pe care să NU le pui fotografului tău de nuntă”

Obişnuim să interactionam cu oamenii, pentru că avem această latura socială bine dezvoltată şi mai ales pentru că ne place să învăţăm, să cunoaştem, să ascultăm.

Sunt multe momente în care oamenii din faţă noastră caută serviciile noastre fotografice – fie că au auzit despre noi, fie că am fost recomandaţi sau ne aflăm prin târguri sau expoziţii.

Am întâlnit în experienţa mea, personală şi profesională o multitudine de tipuri şi tipologii de personalităţi umane. Însă, atunci când vine vorba despre organizarea unui eveniment (nuntă) şi căutarea serviciilor de care ai nevoie, toată construcţia tipologică devine atipică.

Motoarele de căutare, forumurile, reţelele de socializare, colegii, prietenii, rudele – totul te sufocă cu informaţii despre ce şi cum să faci.

Am făcut o căutare google: “ce întrebări să pui fotografului tău de nuntă”.

Căutarea a durat 0,40 secunde..şi sa cos la iveală aproximativ 9.610.000 rezultate. Serios??!!

Mi-am zis…ok…hai să vedem “ce întrebări să NU pui fotografului tău de nuntă”.

Căutarea a durat..ceva mai mult, de data asta..0,47 secunde :)…şi  au apărut aproximativ 20.700.000 rezultate care se refereau…evident tot la “ce întrebări să pui fotografului tău de nuntă”.

Probabil oamenilor este teamă să spună “nu”, sau poate nu “dă bine” la imagine, sau poate nu este tocmai o strategie bună de marketing.

Subiectul meu de astăzi este:

Întrebări pe care să NU le pui fotografului tău de nuntă – de ce? simplu: nu am găsit nici măcar 1 (un) singur răspuns la această întrebare .

Cum răspuns la cealaltă întrebare găsiţi (vezi căutările de mai sus), ei bine, aici veţi găsi întrebările de tipul “aşa nu”.

Şi pentru a fi “fair” – voi da şi răspunsurile.

Într-un final!:)

Fiecare întrebare pe care o vei pune fotografului tău, este îndreptăţită să fie pusă. Chiar dacă unele întrebări pot părea să fie non-sens sau nejustificate, cel mai adesea..va aflaţi la primul vostru eveniment (nuntă) şi poate că este prima întâlnire pe care aţi avut-o vreodată cu un fotograf profesionist.

Multe cupluri ajung să pună întrebările de mai sus pentru că le-au citit pe undeva, pe internet, au discutat cu prietenii, le-au găsit pe vreun forum.

Întrebări pe care să NU le pui fotografului tău de nuntă?

Trebuie să ţineţi minte: orice întrebare deschisă şi onestă, este bună! Chiar şi întrebările..nu tocmai bune!:)

Este bine să înţelegeţi că ne bucurăm să vedem cupluri implicate şi interesate de munca noastră şi..în egală măsură, şi noi suntem deschişi şi bucuroşi să răspundem întrebărilor voastre : ne ajută să ne cunoaştem, să va înţelegem, să pornim o relaţie care nu poate să aducă decât beneficii.

Adrian, poate cel mai bun fotograf din România, pentru mine:), mentorul şi profesorul vieţii mele, poate cel mai bun “psiholog” de viaţă şi situaţii pe care îl cunosc, obişnuieşte să îmi spună :”Nu există întrebări proaste, există doar răspunsuri proaste”

Click pentru Portofoliul de fotografii de nunta

Ce stil alegi pentru fotografia de nuntă

Comments are closed.