Ce înseamnă un fotograf profesionist de nuntă?

Hmmm.. Ce înseamnă un fotograf profesionist de nuntă?”…În dimineaţa această m-am trezit “inspirată”. Ca în fiecare dimineaţă când mă trezesc devreme şi îmi savurez cafeaua în linişte, eu cu gândurile mele şi aburi înmiresmaţi de cafea, dau o raită pe Facebook să văd ce s-a mai “întâmplat” de ieri până azi, îmi verific e-mailul şi agenda, privesc răsăritul şi îmi savurez liniştea.

Mă gândeam la ultimele evenimente din acest sezon – am avut parte de oameni frumoşi unii dintre ei mai veseli, alţii mai stresaţi..dar toţi, absolut toţi entuziasmaţi de ceea ce li se întâmplă – li se întâmplă viaţă!

Mi-am dat seama că îmi plac oamenii frumoşi, veseli, pozitivi – se întâmplă o conexiune, o sinergie care mă bine-dispune şi mă face să iubesc viaţa.

Reflectam în dimineaţa asta la viitorii oameni pe care îi vom întâlni, alături de care vom fi prezenţi la cel mai frumos şi mai stresant moment din viaţa lor.

Facem fotografie pentru că ne place viaţa exact aşa cum este, pentru că o parte din ceea ce suntem noi, din lungul nostru şir de experienţe în viaţă va fi împărtăşit indirect şi subconştient, subtil şi inerţial oamenilor încă necunoscuţi nouă – la momentul acestor rânduri.

Facem fotografie, pentru că este expresia şi chintesenţa personalităţii noastre. Nu este şi nu a fost vorba niciodată despre bani:) Atunci cand faci lucrurile cu pasiune, banii te vor urma:)

Atunci când pui pasiune şi investeşti timp, când cauţi şi înveţi mereu şi mereu, când ajungi să ai divergente de opinii, când te simţi încurajat sau abandonat în ceea ce faci, când eşti euforic şi încântat de ceea ce ai realizat într-un singur cadru, când viaţa ta se transformă zi de zi şi ceas de ceas într-o mare şi continuă căutare – ei bine, cred că asta înseamnă pasiune. Atunci când pasiunea este atât de mare încât simţi că te apasă – ei bine, cred că asta înseamnă să trăieşti o viaţă cu pasiune.

Când respiri fotografie şi tot ceea ce te înconjoară devine o poezie văzută în cadre, în dinamică plastic-vizuală şi totul e transformat în frame-uri, când tot ceea ce simţi reprezintă o succesiune de imagini, când toată existenţa înseamnă căutarea cunoaşterii – aici ..abia aici…ai un fotograf care face artă.

Ups! Am tastat un cuvânt greu: “artă”

Ce este “arta”?  Wiki spune: Arta este, în esenţă, cea mai profundă expresie a creativităţii umane. Pe cât de dificil de definit, pe atât de dificil de evaluat, …arta este rezultatul alegerii unui mediu, a unui set de reguli pentru folosirea acestui mediu şi a unui set de valori ce determina ce anume merită a fi exprimat prin acel mediu pentru a induce un sentiment, o idee, o senzaţie sau o trăire în modul cel mai eficient posibil pentru acel mediu.”

Arta este cunoaştere!

Ce înseamnă un fotograf profesionist de nuntă?

Sincer, nu ştiu ce înseamnă un fotograf profesionist de nuntă?”– cu certitudine, google se va strădui să va dea cele mai bune răspunsuri. Şi.. cu şi mai multă certitudine veţi găsi “răspunsuri” felurite – acum, fiecare, după cum s-a străduit: după câte de mult SEO cunoaşte, câte tag-uri a folosit, cât de bine şi-a market-at un articol, un link, etc.

Cu certitudine, veţi găsi răspunsurile intuitive şi plicticoase despre ce înseamnă un fotograf profesionist de nuntă?”:)

Acesta, în fond, nici nu este un articol adevărat despre “Ce înseamnă un fotograf profesionist de nuntă?”

Este mai degrabă un articol despre ce înseamnă, viaţă, pasiune, fotografie, dedicare – despre cum, existenţa noastră, în mod direct sau indirect s-a transformat într-un spectacol numit “fotografie”.

Dacă aţi ajuns aici, înseamnă că sunteţi în căutare de “altceva”…sau poate nu:)

Ceea ce va pot spune cu certitudine este faptul că eu, personal mi-am ales un “motto” care mă reprezintă : “ Make Art Happen”

Până la urmă, este o chestiune de alegere! Dacă sunteţi frumoşi, veseli, pozitivi, cu certitudine ne vom cunoaşte!:)

Click pentru Portofoliul de fotografii de nunta

fotografie nunta, fotograf nunta, fotografie familie, fotograf familie, fotografie botez,  fotograf botez, fotografie studio, fotografie copii, fotograf Bucuresti, fotograf Constanta,  foto nunta, fotografi nunta, fotografi nunta Bucuresti, fotografi profesionisti, fotografi profesionisti botez,

Comments are closed.