Ce stil alegi pentru fotografia de nuntă?

foto nunta si botez, Fotograf botez Bucuresti, Fotograf De Familie, Fotograf Nunta , Studio Sapte Foto Nunta, foto nunta pret, Adrian Andrunachi Cel Mai Bun Fotograf Din Bucuresti, Laura Andrunachi Fotograf Nunta, Adrian Andrunachi Fotograf Nunta, fotografi de nuntaCe stil alegi pentru fotografia de nuntă?/Care este stilul fotografic pe care îl vei folosi la evenimentul meu? din categoria: Întrebări pe care să NU le pui fotografului tău de nuntă

Cel mai probabil, atunci când un client ajunge să discute cu un fotograf, deja ştie care este stilul dominat al acestuia. Probabil ai văzut  portofoliul/site-ul fotografului şi ceva din interiorul tău a “rezonat” cu acele imagini, ţi-au plăcut!

Mai mult, există un proces, care se numeşte comunicare!

Un fotograf va înţelege perfect ceea ce îţi doreşti dacă îi comunici ceea ce îţi doreşti!

Un artist va da acea notă inedită, îşi va pune amprenta asupra fotografiilor. Va accentua exact acea viziune care a “rezonat” cu tine, la momentul la care i-ai văzut portofoliul.

Ce stil alegi pentru fotografia de nuntă?

Nu uita! Fotograful este, înainte de toate, un profesionist – care ştie să asculte, să înţeleagă, să vă împărtăşească punctul de vedere – pentru a obţine ceea ce doriţi.

Este interesant faptul că, atunci când, de pildă mergem la un hair-stylist/frizer/coafor – nu ne frământăm, gândindu-ne : “oare..care este stilul de lucru?!”

Click pentru Portofoliul de fotografii de nunta

Ce stil alegi pentru fotografia de nuntă