Ce aparatură (lumini/camere/obiective/etc) se foloseşte la o nuntă?

Ce aparatură (lumini/camere/obiective/etc) se foloseşte la o nuntă?, fotograf nunta, fotograf familie, fotograf botez, fotografie studio, fotografie copii, fotograf Bucuresti, trash the dress, fotografie logodna, fotografi profesionisti nunta, fotograf nunta, fotograf profesionist, fotojurnalism de nunta, poze nunta, sedinta foto familie, sedinta foto nunta, Ce aparatură (lumini/camere/obiective/etc) se foloseşte la o nuntă?

(din categoria: Întrebări pe care să NU le pui fotografului tău de nuntă)

Hai să vă aduc spre informare o chestiune foarte importantă, despre localizarea foramenului apical:

“Extinderea apicală a preparării canalare trebuie să fie determinată de poziţia constricţiei apicale din regiunea joncţiunii cemento-dentinare. Când acest reper este depăşit, rezultă diferite traumatisme la nivelul periapical ce pot duce la complicaţii nedorite în timpul fazelor de tratament. Integritatea constricţiei apicale trebuie să fie menţinută în cursul tratamentului şi folosită în acelaşi timp ca un stop natural în terapia endodontică.

Distanţa medie între foramenul apical şi capătul apical al rădăcinii este de 0,2-2 mm, iar constricţia apicală tinde să apară la 0,5-1 mm de foramenul apical. Datorită depunerii de cement secundar la nivelul apexului şi tendinţei de mezializare continuă, poziţia foramenului poate fi modificată, astfel că în cazurile cele mai frecvente el se găseşte pe faţă distală.”

Doar pentru situaţia în care cei care citesc nu sunt stomatologi sau ortodontisti, să ştiţi că este vorba despre o plombă – o “banală” plombă, iar eu, am fost, evident, ironică.

Ce aparatură (lumini/camere/obiective/etc) se foloseşte la o nuntă?

Este important ca fiecare client să înţeleagă câteva aspecte importante:

–           Imaginile pe care aceştia le vor primi, vor reflecta personalitatea, viziunea, creativitatea artistului – fotograf

–           Încă nu am auzit să se vândă o camera care să gândească..nici măcar viitorul Nikon D8 sau Canon EOS 8D sau Sony a12….nu cred că vor fi capabile de aşa ceva 🙂

–           Nu vei fi un fotograf mai bun dacă vei avea o camera mai bună

Click pentru Portofoliul de fotografii de nunta

Ce stil alegi pentru fotografia de nuntă